Tule mukaan luomaan kanssamme suomalaista menestystarinaa ja osaksi Piiloset-tiimiä

Olemme kotimainen perheyritys, jolle henkilöstö on yksi tärkeimmistä voimavaroista. Vastuullisena työnantajana panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä kehittymiseen.
Liiketoimintamme jakautuu kemian ja optiikan liiketoiminta-alueisiin, joissa molemmissa tarvitaan osaavia ja motivoituneita tuotannon tiimiläisiä. Lisäksi toimiston puolella työskentelee monien alojen ammattilaisia niin myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, ostotoimintojen, tilaustoimitusketjun, tuotekehityksen ja erilaisten laatutöiden parissa. Noudatamme mm. GMP ja lääkinnällisten laitteiden ISO 13485 laatujärjestelmiä.

Tavoitteenamme on kehittyä ja kasvaa globaaliksi silmien hyvinvoinnin toimijaksi
Tälle matkalle etsimme mukaan motivoituneita, innostuneita, yhteiseen päämäärään sitoutuvia osaajia tai tulevaisuuden osaajia. Teemme mielellämme monipuolisesti yhteistyötä oppilaitosten ja korkeakoulujen kanssa työharjoitteluiden, opinnäytetöiden tai oppisopimusten muodossa.

Tällä hetkellä avoinna:

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista KESÄTYÖNTEKIJÄÄ Lietoon tuotannon ja lähettämön tehtäviin ajalle 14.6 – 8.8.21.
Kesätyö sisältää Suomen ainoan silmälasitehtaan lähettämön ja asiakaspalvelun tehtävissä avustamista. Tuotteiden keräilyn ja lähetysten valmistelun lisäksi toimit silmälasilinssien tuotantoprosessissa apuna sekä hoidat Piiloset -pakettiautolla tuotteiden jakelutoimet asiakkaillemme Turun talousalueella.
Tehtävään vaaditaan 18 vuoden ikä ja vähintään B-ajokortti sekä valmiutta ajella kaupungin liikenteessä. Tehtävissä onnistumiseen tarvitaan myös iloista asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta, huolellisuutta sekä oma-aloitteisuutta. Nopea oppiminen, tietotekninen valmius ja näppärät kädentaidot lasketaan eduksi.
Mahdolliset lisätietokyselyt ja hakemukset osoitteeseen rekry@piiloset.fi 9.5.21 mennessä. Voit lähettää hakemuksesi myös videomuodossa CVllä varustettuna. Otamme yhteyttä mahdollisten haastattelujen merkeissä 15.5. mennessä.

Avoimista työpaikoista ilmoitamme mm. Piiloset Facebookissa ja Finnsusp Linked In -profiilissa. Avoimia hakemuksia voi lähettää aina osoitteeseen rekry@piiloset.fi

Huom. lähettämällä hakemuksesi annat meille oikeuden henkilötietojesi käsittelyyn ja säilyttämiseen rekrytointiin tarvittavan ajan toimintatapojemme mukaisesti.

Lue lisää rekisteriselosteestamme: https://www.piiloset.fi/rekisteriseloste/