Suomalaista osaamista jo neljän vuosikymmenen ajan

Piiloset on parasta silmillesi

Kaikki Piiloset-tuotteissa käytettävät ainesosat on tarkkaan harkittu ja tuotteet ovat syntyneet pitkän tutkimus- ja tuotekehitystyön tuloksena kansainvälisten direktiivien, lakien ja standardien vaatimuksia noudattaen.

Tutkimus- ja tuotekehitysyhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Turun yliopisto, silmälääkärit ja Suomen Allergia- ja astmaliitto. Piilosetin piilolinssinesteillä ja kuivien silmien hoitotuotteilla on Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Tunnus kertoo, että tuote ei sisällä yleisesti herkistäviä tai allergisoivia ainesosia ja on siksi sopiva myös herkkäsilmäisille.

Laajaa osaamista silmiesi hyväksi

Valmistamme ainoana Suomessa yksilöllisiä silmälasilinssejä. Kansainvälisen yhteistyön ansiosta saatavillasi ovat aina optisen alan uusimmat huipputuotteet. Laajasta valikoimasta löydät sopivat linssit kaikkiin näkötarpeisiin: töihin, kotiin ja harrastuksiin. Pidämme huolta silmiesi terveydestä: Piiloset-linssit voidaan valmistaa silmiä siniseltä valolta suojaavasta ainutlaatuisesta BlueStop®-materiaalista.

Piiloset-tuotteita myydään Suomessa optikkoliikkeissä ja apteekeissa sekä yli 30 maassa Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä. Kotimaisuus, korkea laatu ja lyhyt toimitusaika ovat valttejamme.

Asiakaspalvelu: puh 02 489 110, info (at) piiloset.fi

Piilosetin sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) piiloset.fi

Voit ottaa yhteyttä meihin myös oheisen lomakkeen kautta.