ANNA SILMILLESI TERVE HUOMINEN

Monipuolisena silmien terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijana haluamme tarjota merkittäviä silmän terveyttä edistäviä ja ylläpitäviä tuotteita.

Meille on ensiarvoisen tärkeää tarjota laatua.

Suojaudu siniseltä valolta

Ympäröivä maailmamme on täynnä sini-violettia valoa. Sitä säteilee mm. auringosta, erilaisista näytöistä, televisiosta ja keinovaloista. Sininen valo voi aiheuttaa sekä väliaikaisia, että pysyviä haittoja silmille. Jatkuva altistuminen sini-violetille säteilylle lisää riskiä sairastua harmaakaihiin ja silmänpohjan ikärappeumaan.

Piiloset BlueStop® on ainutlaatuinen linssimateriaali, joka suodattaa täydellisesti haitallisimman sinisen valon. Se on merkittävä apu sini-violettia valoa vastaan jokaiselle jokapäiväisessä elämässä, mutta myös oleellinen alhaisen pigmenttitiheyden (alhainen MPOD-arvo) omaaville, kaihipotilaille ja harmaakaihiriskiryhmään kuuluville.

BlueStop®-materiaali sopii kaikkiin linsseihin, oli kyseessä sitten yksi- tai moniteholinssit, pääte-, luku- tai ulkoilulasit. Saat silmiäsi suojelevat BlueStop®-linssit vain Piilosetilta.

Mittauta silmiesi suojakerroin

Nykyään on aiempaa enemmän mahdollisuuksia arvioida riskiä sairastua silmänpohjan ikärappeumaan. Aikaisemmin tauti paljastui vasta, kun henkilö jo koki näköhäiriöitä, mutta nyt optikko pystyy arvioimaan sairastumisriskiä mm. MPOD-mittauksen avulla. Silmänpohjan ikärappeuma on merkittävin näkövammaisuuden aiheuttaja Suomessa, jonka kuivaan muotoon ei ole parannuskeinoa. Onkin tärkeää reagoida löydöksiin heti ja käynnistää sairautta hidastavat toimenpiteet.  Älä siis odota, vaan mittauta suojakertoimsesi ja minimoi riski varhaisessa vaiheessa.

Ravintolisällä silmäsairautta vastaan

Piiloset Ophtamin Omega-3 + lutein –ravintolisä sisältää silmän terveydelle tärkeitä DHA-rasvahappoja  sekä sinkkiä. Käyttämällä tätä ravintolisää voit pienentää riskiä sairastua silmänpohjan ikärappeumaan. Ravintolisä ei korvaa terveellistä ruokavaliota.

Kyynelnesteen laatuun voi vaikuttaa

Silmän ylä- ja alaluomessa sijaitsevat Meibomin rauhaset tuottavat silmän pinnalle öljymäistä eritettä. Jos rauhaset tulehtuvat, eritteen koostumus muuttuu paksuksi, rauhaset tukkivaksi vahaksi. Öljymäisen kerroksen puuttuminen silmän pinnalta aiheuttaa kyynelnesteen liiallista haihtumista ja kuivasilmäisyyden oireita. Tukkeutuneita rauhasia voidaan hoitaa lämmittämällä silmäluomia, jolloin kyynelnesteen rakenne tasapainottuu ja normalisoituu. Ylläpitohoitona kannattaa käyttää tyrnisuihketta ja täystyrnikapseleita.

Piiloset – hoivaa silmillesi.

Asiakaspalvelu

Puh. 02 489 110
info(at)piiloset.fi