ANNA SILMILLESI TERVE HUOMINEN

Monipuolisena silmien terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijana haluamme tarjota merkittäviä silmän terveyttä edistäviä ja ylläpitäviä tuotteita.

Meille on ensiarvoisen tärkeää tarjota laatua.

Suojaudu siniseltä valolta

Ympäröivä maailmamme on täynnä sini-violettia valoa. Sitä säteilee mm. auringosta, erilaisista näytöistä, televisiosta ja keinovaloista. Sininen valo voi aiheuttaa sekä väliaikaisia, että pysyviä haittoja silmille. Jatkuva altistuminen sini-violetille säteilylle lisää riskiä sairastua harmaakaihiin ja silmänpohjan ikärappeumaan.

Piiloset BlueStop® on ainutlaatuinen linssimateriaali, joka suodattaa täydellisesti haitallisimman sinisen valon. Se on merkittävä apu sini-violettia valoa vastaan jokaiselle jokapäiväisessä elämässä, mutta myös oleellinen alhaisen pigmenttitiheyden (alhainen MPOD-arvo) omaaville, kaihipotilaille ja harmaakaihiriskiryhmään kuuluville.

BlueStop®-materiaali sopii kaikkiin linsseihin, oli kyseessä sitten yksi- tai moniteholinssit, pääte-, luku- tai ulkoilulasit. Saat silmiäsi suojelevat BlueStop®-linssit vain Piilosetilta.

Mittauta silmiesi suojakerroin

Silmänpohjan ikärappeuma eli AMD on merkittävä näkövammaisuuden aiheuttaja Suomessa. Se aiheuttaa verkkokalvon tarkan näkemisen alueen rappeutumista. Taudin oireita ovat mm. näkökyvyn heikkeneminen, näköhäiriöt ja vääristymät. Silmänpohjan rappeumaan ei ole parannuskeinoa. Sairastumisriskiä voidaan kuitenkin arvioida ja riskin minimoimiseksi on olemassa keinoja.

Optikkosi pystyy arvioimaan sairastumisriskiäsi nopean ja kivuttoman MPOD-mittauksen avulla. MPOD-luku kertoo silmän tarkan näkemisen alueen pigmenttitiheyden. Mitä pienempi luku, sitä suurempi sairastumisriski. Teetä jo tänään MPOD-mittaus, niin tiedät, kuulutko riskiryhmään! Mitä aiemmin tiedät, kuulutko riskiryhmään, sitä nopeammin voit ryhtyä tarvittaviin ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin.

Tue silmän terveyttä ravintolisällä

Piiloset Ophtamin Omega-3 + lutein –ravintolisä sisältää silmän terveydelle tärkeitä Omega-3 rasvahappo DHA:ta sekä sinkkiä, jotka edistävät näön pysymistä normaalina. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota.

Kyynelnesteen laatuun voi vaikuttaa

Silmän ylä- ja alaluomessa sijaitsevat Meibomin rauhaset tuottavat silmän pinnalle öljymäistä eritettä. Jos rauhaset tulehtuvat, eritteen koostumus muuttuu paksuksi, rauhaset tukkivaksi vahaksi. Öljymäisen kerroksen puuttuminen silmän pinnalta aiheuttaa kyynelnesteen liiallista haihtumista ja kuivasilmäisyyden oireita. Tukkeutuneita rauhasia voidaan hoitaa lämmittämällä silmäluomia, jolloin kyynelnesteen rakenne tasapainottuu ja normalisoituu. Ylläpitohoitona kannattaa käyttää tyrnisuihketta ja täystyrnikapseleita.

Piiloset – hoivaa silmillesi.

Asiakaspalvelu

Puh.02 489 110
info(at)piiloset.fi