Piilosetin tuotekirjo kattaa näön hyvinvoinnin

Piiloset on ainoa kotimainen piilolinssinesteiden, silmälasilinssien ja silmien hoitotuotteiden valmistaja. Suomalainen luonto ja vuodenaikojen vaihtelu on haastanut ja inspiroinut meitä luomaan yhä parempia tuotteita erilaisissa harrasteissa ja elämäntilanteissa kulkeville ihmisille. Haluamme luoda silmille parasta, jotta sinä voisit nauttia elämäsi jokaisesta hetkestä. Mitä sinä tarvitset, jotta silmäsi voisivat hyvin? Tutustu tuotekirjoomme ja löydä omat valintasi. Kotimainen Piiloset tekee hyvää juuri sinun silmillesi!

Tuotteet

Harrastelinssit

PIILOSET TEKEE AKTIIVISEN LIIKKUJAN YKKÖSLINSSIT Piiloset elää ihmiset arjessa ja juhlassa, mutta... lue lisää »

Piilolinssit ja piilolinssien hoitotuotteet

Hoitotuotteet piilolinsseille Piiloset-piilolinssinesteet sopivat myös herkkäsilmäisille Allergiat ja yliherkkyydet ovat nykyisin erittäin... lue lisää »

Silmien kosteutus

Kosteus kirkastaa kuivasilmäisen katseen Kuivasilmäisyydestä kärsii lähes jokainen meistä jossakin elämänsä vaiheessa.... lue lisää »

Silmien terveys

ANNA SILMILLESI TERVE HUOMINEN Monipuolisena silmien terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijana haluamme tarjota... lue lisää »

Kehykset ja aurinkolasit

Laadukkaat kehykset ja aurinkolasit Piilosetilta Millaiset kehykset ja aurinkolasit sinä haluaisit? Minimalistiset,... lue lisää »