Piiloset

Kotimainen Piiloset on silmien hyvinvoinnin asiantuntija Kun silmät voivat hyvin, voi katseen huoletta suunnata omaan elämään ja siitä nauttimiseen. Tämä on tavoitteemme kehittäessämme tuotteitamme.... lue lisää »

Tuotteet

Silmälasilinssit ja puhdistustuotteet

Suomalaista laatua silmälasilinsseihisi Silmien hyvinvointi lähtee näön optimaalisesta tarkkuudesta ja sen ylläpitämisestä.... lue lisää »

Piilolinssit ja piilolinssien hoitotuotteet

Hoitotuotteet piilolinsseille Piiloset-piilolinssinesteet sopivat myös herkkäsilmäisille Allergiat ja yliherkkyydet ovat nykyisin erittäin... lue lisää »

Silmien kosteutus

Kosteus kirkastaa kuivasilmäisen katseen Kuivasilmäisyydestä kärsii lähes jokainen meistä jossakin elämänsä vaiheessa.... lue lisää »

Silmien terveys

ANNA SILMILLESI TERVE HUOMINEN Monipuolisena silmien terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijana haluamme tarjota... lue lisää »

Kehykset ja aurinkolasit

Laadukkaat kehykset ja aurinkolasit Piilosetilta Millaiset kehykset ja aurinkolasit sinä haluaisit? Minimalistiset,... lue lisää »

Uutiset

Piiloset vahvistaa osaamistaan hallitustyöskentelyn avulla

TIEDOTE Lokakuu 2019 Piiloset (Finnsusp Oy) on asettanut haastavan tavoitteen: olla vuoteen 2025 mennessä globaalisti menestyvä silmien hyvinvointialan toimija ja halutuin strateginen kumppani näkemisen ja Medical Device -tuotteiden valmistuksessa. Tav… lue lisää »

Piiloset katsoo aina kohti tulevaa

PERHEYRITYS-LEHTI 1/2019 Kuvassa Riikka Järvinen ja Olavi Nieminen Viime vuonna 40-vuotisjuhliaan viettänyt lietolainen Piiloset ei jää roikkumaan menneisiin, oli kyse sitten onnistumisista tai mokista. Perheyritys kilpailee globaalien jättien kanssa l… lue lisää »

Optisen alan uranuurtaja Piiloset jo 40-vuotias

TIEDOTE Elokuu 2018 Ainoa suomalainen täyden palvelun optiikkatalo Piiloset juhlii elokuussa 40-vuotista taivaltaan. Vuosikymmenten kuluessa Piiloset on kasvanut vientiyritykseksi, jonka piilolinssinesteitä, kuivien silmien hoitotuotteita ja silmälasil… lue lisää »

Yksilöllisiä silmälasilinssejä sekä lääkinnällisiä piilolinssien ja kuivien silmien hoitotuotteita kehittävä ja valmistava Finnsusp Oy (Piiloset) etsii kasvunsa tueksi LAATUSPESIALISTIA vakituiseen työsuhteeseen Lietoon.
🔹 Tehtävässä vastaat mm. tuotannon erädokumentaation sekä QC-testien tarkastamisesta ja hyväksynnästä. Lisäksi osallistut QA-toimintojen kehittämiseen erityisesti mikrobiologisten menetelmien ...
Piilosetin liiketoiminnan ollessa vahvassa kasvussa haemme nyt REIPPAITA TYÖNTEKIJÖITÄ piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden PAKKAUKSEEN.
Hae työpaikkaa https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/pakkaaja-piiloset-lieto/1339948
#piiloset #parastasilmillesi #pakkaaja #avoimetyöpaikat #lieto
Piiloset (Finnsusp Oy) on mukana LietoREKRY 2020 tapahtumassa Lietohallilla to 23.1.2020 klo 13-16
Etsitkö töitä tai harjoittelua?
Meille voi työllistyä mm. seuraaviin tehtäviin • laborantti • kemian alan prosessityöntekijä • puhdastilaprosessityöntekijä • pakkaamo- ja varastotyöntekijä • laatuinsinööri
Tule mukaan kasvavaan ...

load_more