Piiloset ProGolf® on jokaisen aikuisgolfaajan ykköslinssi

ProGolf® tekee pelaamisesta nautinnollisempaa

Katso kuinka voit nostaa pelisi uudelle tasolle!

ProGolf-linssi on suunniteltu  golfin erityisvaatimuksia silmällä pitäen erityisesti aikuisnäköisille: linssin erikoishionta tarjoaa tiillä ja väylällä vaadittavan laajan kaukonäköalueen, erittäin luonnollisen näkemisen putatessa sekä riittävän lähinäön esimerkiksi tuloskortin täyttämiseen. Pallon helppo näkeminen auttaa säilyttämään oikean lyöntiasennon ja lisää onnistumisen mahdollisuuksia kaiken tasoisilla golfaajilla.

ProGolf  on yksi rajattomista FreeForm-moniteholinsseistämme.

Paras suoja silmille

uv suojaProGolf-linssissä on 100 % UV-suoja minkä lisäksi se suodattaa täydellisesti silmälle vahingollisimman sinisen valon – ainoana golf-linssinä maailmassa!
Lue lisää sinisen valon haitallisista vaikutuksista.

Materiaali ja värisävy parantavat kontrastia

Linssin kaikissa olosuhteissa toimiva ProGolf-väri ja sinistä valoa suodattava ainutlaatuinen BlueStop®-materiaali parantavat kontrastinäkemistä. Pelikumppanin draivin lentorataa on vaivatonta seurata ja pallo löytyy paremmin. Greenillä putin tähtäyslinjaan vaikuttavat maaston kallistukset ja jopa ruohon kasvusuunta on helposti arvioitavissa.

 

Yksi- ja monitehona. Vain Piilosetilta!

ProGolf™ on suunniteltu aikuisnäköisten golfaajien näköhaasteisiin. Se voidaan kuitenkin valmistaa myös yksitehona, jolloin myös yksitehoilla pelaavat voivat hyötyä linssin silmää suojaavista sekä kontrastinäköä parantavista ominaisuuksista.

ProGolf-linssi on yksilöllisesti valmistettu lääkinnällinen tuote, joka sopii kaikille.

Osta huoletta! Annamme ostoturvan.

ostoturva-kuvana       TehtySuomMadeIn_Sin_rgb

 

Lue lisää BlueStop-materiaalista ja silmän suojaamisesta sinistä valoa vastaan.

Katso kuinka BlueStop® suojaa silmiä siniseltä valolta: