Kostuttava Piiloset BioTwin®

Piiloset BioTwin tekee piilolinssien käytöstä miellyttävää, sillä sen hyaluronaani (eli hyaluronihappo) kostuttaa silmiä luonnollisesti ja Twin-EdaXyl® voitelee ja puhdistaa linssit hellävaraisesti ja tehokkaasti.

BioTwin on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa kaikkien piilolinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostuttamiseen. Koska BioTwin on kostuttava hoitoneste, se soveltuu erityisen hyvin silionihydrogeelilinsseille.

BioTwin® sopii sekä kuiville…

BioTwin kostuttaa silmiä luonnollisesti hyaluronaanilla. Hyaluronaani lievittää kuivasilmäisyyden oireita sekä parantaa kyynelnesteen vedensidontakykyä ja pysyvyyttä – voit siis nauttia piilolinsseistä pidempään ja useammin.

… että herkille silmille

BioTwin ei sisällä yleisesti herkistäviä aineita, joten se sopii myös allergikoille ja herkkäsilmäisille piilolinssien käyttäjille. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

BioTwin on ainutlaatuinen

Twin-EdaXyl® on tehokas biologisen puhdistusaineen ja voiteluaineen yhdistelmä. Päivittäisessä käytössä se poistaa linssien pinnalle kertyneitä proteiineja ja muita epäpuhtauksia sekä voitelee linssejä. Yhdistelmä on syntynyt suomalaisen tutkimustyön tuloksena. BioTwin ei sisällä eläinperäisiä aineosia eikä sitä ole testattu eläimillä.

Muistathan että piilolinssien turvallinen käyttö edellyttää säännöllistä käyntiä optikolla tai silmälääkärillä. Mikäli silmissäsi ilmenee ärsytystä, keskeytä linssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi tai silmälääkäriisi. Myös huolellinen käsihygienia on piilolinssejä käsiteltäessä erittäin tärkeää, jotta vältyt turhilta ongelmilta.

Allergiatunnus