Hellästi tehokas Piiloset BioSoak

Piiloset BioSoak® on tehokas, helppokäyttöinen ja turvallinen piilolinssien hoitoneste. Se sopii kaikkien pehmeiden ja silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, huuhteluun, desinfiointiin, proteiininpoistoon ja säilytykseen. 

BioSoakin erinomainen desinfiointiteho perustuu desinfiointiaineen ja ainutlaatuisen biologisen puhdistusaineen yhteisvaikutukseen. Puhdistusaineen ominaisuuksien ansiosta piilolinssin pinta kostuu helpommin ja biofilmin muodostuminen linssin pinnalle estyy.

Hellävaraisesti tehokas

Luonnonmukaisen koostumuksen ansiosta Piiloset BioSoak® ei ärsytä ihoa eikä silmiä. Desinfiointiaineen ja puhdistusaineen pitoisuudet on määritetty optimaalisen alhaiselle erinomaisesta desinfiointitehosta tinkimättä.

BioSoak on kehitetty Suomessa yhteistyössä mikrobiologien ja silmälääkäreiden kanssa. Myös BioSoak on herkkäsilmäisille sopiva Allergiatunnustuote.

Ympäristöystävällinen

Puhdistusaine hajoaa luonnossa eikä tutkimusten mukaan vahingoita ympäristöön joutuessaan luonnon omia organismeja. Piiloset hoitonesteet pakataan antistaattisiin, likaa hylkiviin muovipulloihin, jotka voidaan hävittää polttamalla. Myös hoitonesteiden valmistus tapahtuu ympäristöä säästäen.