BioDrop MD®Spray on tehokas apu kuiville silmille

Ainutlaatuinen tyrnisuihke virkistää silmiäsi ja auttaa jaksamaan

BioDrop MD Spray on ainutlaatuinen silmäsuihke, joka kosteuttaa kuivia silmiä tehokkaasti tyrniöljyllä ja hyaluronaanilla. Kaikkien silmänhoitotuotteidemme kehitystyön lähtökohtana on aina paitsi tehokkuus myös silmäystävällisyys ja tuoteturvallisuus: suihke ei sisällä säilöntäaineita, alkoholia, eikä eläinperäisiä aineita.

Kliiniset tutkimukset vahvistavat, että BioDrop MD Spray vähentää kuivasilmäisyyden oireita erittäin tehokkaasti, nopeasti ja pitkävaikutteisesti. 

 

Suihkauta suojetuille silmäluomille

BioDrop MD Spraytä suihkautetaan suljetuille silmäluomille 25 cm:n etäisyydeltä. Pieni määrä suihketta levittyy silmän pinnalle ja vahvistaa kyynelkalvon lipidikerrosta, jolloin kyynelnesteen liiallinen haihtuminen estyy ja kuivasilmäisyyden oireet vähenevät. Levitessään silmiä ympäröivälle iholle suihke kosteuttaa ja pehmentää myös kuivaa silmänympärysihoa. Pullon ainutlaatuisen mekanismin ansiosta voit käyttää sitä missä asennossa tahansa.

Sopii piilolinssien käyttäjille ja silmämeikin kanssa

Voit käyttää suihketta myös piilolinssien käytön aikana. Anna meikin tai silmänympärystuotteiden kuivahtaa ennen suihkeen annostelemista.

BioDrop MD Spray on Suomessa valmistettu lääkinnällinen tuote, joka sopii kaikille kuivasilmäisille.

 

Siirry tästä lukemaan muista silmien kostutus- ja hyvinvointituotteistamme