Piiloset moniteholinssit

Moniteholinsseillä näet hyvin kaikille etäisyyksille

Linssin yläosalla näet tarkasti kauas ja linssin alaosalla lähelle. Näiden väliin jäävällä ns. välialueella voimakkuus vaihtuu portaattomasti kaukovoimakkuudesta lähivoimakkuuteen ja lähestyvä katselukohde pysyy kokoajan selkeänä.

Linsseissä on eroja

Yksilölliset Piiloset-moniteholinssit edustavat nykyaikaisten silmälasilinssien aatelia. Juuri sinun silmillesi valmistetut moniteholinssit takaavat miellyttävimmän näkötarkkuuden, vähemmän vääristymiä ja äärimmäisen laajan ja tarkan näkökentän. Yksilölliset moniteholinssit valmistetaan FreeForm-teknologialla, jonka ansiosta linssien voimakkuusalueet ovat jopa 30 %:a laajemmat ja vääristymät 40 %:a pienemmät kuin perinteisissä moniteholinsseissä. Yksilöllisillä linsseillä näet tarkasti kaikille etäisyyksille, sillä ne valmistetaan sinun silmillesi valitsemasi kehys ja henkilökohtaiset asennustietosi huomioiden.

Ostoturva ja kolmen vuoden takuu pinnoitteille! ostoturva-kuvana

Piiloset-moniteholinsseillä on yhden (1) kuukauden Ostoturva. Mikäli et ole tyytyväinen linsseihisi yhden (1) kuukauden käytön jälkeen, vaihdamme ne veloituksetta uusiin vastaaviin linsseihin. Pinnoitteillemme annamme markkinoiden pisimmän, kolmen (3) vuoden peel off -takuun. Takuu ei koske vaurioita, jotka ovat syntyneet huolimattomasta käsittelystä tai kuumuudesta (esim. uuni, takkatuli). Takuuasioissa ota yhteyttä silmälasit sinulle myyneeseen myymälään.

Tutustu linsseihimme – klikkaa tästä videoblogeihin youtube-logo