BlueStop® = Seis siniselle valolle

Katso kuinka uusi BlueStop-linssi auttaa suojaamaan silmäsi!

Suojaudu siniseltä valolta

Meitä ympäröivät niin töissä kuin vapaa-ajallakin lukuisat sini-violetin säteilyn lähteet: aurinko, tietokonenäytöt, kännykät ja tabletit, televisio sekä keinovalot. Sininen valo voi aiheuttaa väliaikaisia ja pysyviä haittoja silmille. Kaikkein haitallisinta on lyhytaaltoinen ja korkeaenerginen sini-violetti 380 – 430 nm:n säteily.

Altistuminen sini-violetille säteilylle voi lisätä riskiä sairastua harmaakaihiin ja silmänpohjan ikärappeumaan. Sininen valo voi myös häiritä vuorokausirytmiä estämällä melatoniinin eli pimeähormonin tuotannon. Tämä puolestaan vähentää väsymyksen tunnetta ja nukahtaminen vaikeutuu.

BlueStop®-materiaalista valmistettavat linssit antavat 100 % UV-suojan minkä lisäksi ne suodattavat täydellisesti haitallisimman sinisen säteilyn. BlueStop-linssit pienentävät riskiä sairastua harmaakaihiin ja silmänpohjan ikärappeumaan. Myös näkeminen parantuu, kun kontrasti terävöityy.

BlueStop tarjoaa parhaan suojan

Bluestop

  • Suodattaa täydellisesti haitallisimman sinisen säteilyn
  • Suodattaa täydellisesti UV-säteilyn
  • Pienentää riskiä sairastua harmaakaihiin ja silmänpohjan ikärappeumaan
  • Parantaa näkemistä terävöittämällä kontrastia värinäköä häiritsemättä

graafi_hevl_säteily2

Kaikki hyötyvät BlueStopistashutterstock_199869602 (Small)

Lasten ja nuorten silmien suojaaminen on tärkeää, koska sininen valo alkaa vaikuttaa silmään heti ihmisen synnyttyä. Lasten silmät ovat linssien läpinäkyvyyden vuoksi myös haavoittuvaisemmat kuin aikuisten. BlueStop-linssistä voi olla merkittävää apua älylaitteiden käyttäjille sekä henkilöille joilla on mitattu alhainen pigmenttitiheys silmän tarkan näkemisen alueella (matala MPOD-arvo eli silmiesi suojakerroin), kaihileikkauspotilaille ja harmaakaihiriskiryhmään kuuluville.

Vain Piilosetilta – ensimmäisenä maailmassa TehtySuomMadeIn_Sin_rgb

BlueStop-materiaalista valmistettavat BlueStop-linssit ovat esteettisesti kauniit ilman silmin havaittavaa sinisyyttä. BlueStop on yksilöllisesti valmistettu lääkinnällinen tuote, joka sopii kaikille. BlueStop on korkean taitekertoimen materiaali.

Laaja valikoima linssejä kaikkiin

Tarvitsetpa sitten hyvät yksi- tai monitehot, pääte- tai lukulasit, valitse niihin BlueStop-materiaali. Ulkona paljon viihtyville ja siten siniselle valolle voimakkaasti altistuville – esimerkiksi golfaajille ja purjehtijoille – BlueStop-materiaali on aivan ehdoton valinta.

Riskitön ostopäätös ostoturva-kuvana

Saat Piiloset-moniteholinsseille yhden kuukauden Ostoturvan. Mikäli et ole tyytyväinen linsseihin yhden kuukauden käytön jälkeen, vaihdamme ne veloituksetta takuuna uusiin vastaaviin linsseihin.

BlueStop-linssi on yksilöllisesti valmistettu lääkinnällinen tuote, joka sopii kaikille.

Anna silmillesi kaksinkertainen suoja

BlueStop-linssin lisäksi silmän omaa sisäistä puolustusmekanismia kannattaa tukea Omega-3 -rasvahappoja, sinkkiä ja luteenia sisältävällä Ophtamin Omega-3 + lutein-ravintolisällä.

Lue lisää silmänpohjan ikärappeumasta.

Tutustu säteilyturvakeskuksen asiantuntija-artikkeliin sinisestä valosta (luku 8.1)